Pehea e hāʻawi ai ke kiosk paʻi paʻi i nā lawelawe kūpono no ka poʻe mākaʻikaʻi ma ia wahi nani?

Kiosk pale limaHe mea maʻamau i ko mākou ola i kēlā me kēia lā, e like me nā kahua kaʻaahi, nā mokulele, nā panakō a me nā wahi ʻē aʻe.Ma o ka pā kiosk pā, hiki i nā mea hoʻohana ke lawelawe maʻalahi i ka ʻoihana, nīnau a hoʻoponopono i nā pilikia.

ʻO ia ke kumu o ka pale paʻikioskHe mea maʻalahi ka hoʻohana, hiki ke lawelawe maikaʻi i nā poʻe he nui, a he kūpono hoʻi no ka hoʻohana ʻana i ke ʻano o nā wahi mākaʻikaʻi.I kēia manawa ua hoʻokomo ʻia nā wahi hiʻona i kahi kiosk pā naʻauao.

Ma nā wahi mākaʻikaʻi,kiosks pale limaHoʻokomo pinepine ʻia i nā kikowaena mākaʻikaʻi, nā kikowaena hoʻolaha, nā wahi hiʻona nui, nā hale, nā hale hōʻikeʻike a me nā wahi ʻē aʻe.

 

https://www.layson-lcd.com/touch-screen-kiosk/
https://www.layson-lcd.com/touch-screen-kiosk/

Aia ka nui o 3 mau hiʻohiʻona hoʻohana:

1. E haʻi i ka poʻe mākaʻikaʻi pehea e kipa aku ai i nā wahi nani a paipai i nā ala huakaʻi no ka poʻe mākaʻikaʻi

ʻO ka hapa nui o ka poʻe mākaʻikaʻi e kipa ana i ka wahi nani no ka manawa mua.I ko lākou hōʻea ʻana i ka wahi nani, noʻonoʻo pinepine lākou i ke ala e hele ai a ma hea e hele ai?I kēia manawa, manaʻolana ka poʻe mākaʻikaʻi e hiki i kekahi ke pane i ko lākou mau kānalua, a ma o ka mīkini paʻi paʻi akamai, hiki iā lākou ke hoʻoponopono i ko lākou mau kānalua a kuhikuhi i nā ala huakaʻi.

2. E hoʻolauna i nā wahi nani a kōkua i ka poʻe mākaʻikaʻi e hoʻolālā i ko lākou ala huakaʻi

Nui nā wahi hoʻonaʻauao ma ia wahi nani.Hiki i ka poʻe mākaʻikaʻi ke aʻo e pili ana i kēlā me kēia wahi hiʻona ma o ka pale paʻi akamai, e nānā i nā kiʻi, nā hoʻopuka kikokikona, nā wikiō a me nā mea ʻē aʻe o nā wahi nani, a laila koho i nā wahi nani a lākou e makemake ai e hele ma hope o ka hoʻomaopopo pono ʻana iā lākou, a hoʻolālā i kā lākou huakaʻi ponoʻī. alahele.

https://www.layson-lcd.com/touch-screen-kiosk/
https://www.layson-lcd.com/touch-screen-kiosk/

3. He mea maʻalahi i ka poʻe mākaʻikaʻi ke kūʻai aku i nā mea kūʻai lua

Ua uhi ʻia ka ʻāina hoʻonani i kahi wahi nui.Pono ka poʻe mākaʻikaʻi i nā ferries a me nā ala uwea e hiki ai i kahi hiʻohiʻona e hiki mai ana.Pono pinepine kēia mau kaʻa e kūʻai i nā tiketi keu.Inā hiki iā lākou ke kūʻai i mua, e mālama ia i ka manawa.Ma o ka mīkini paʻi paʻi akamai, hiki i ka poʻe mākaʻikaʻi ke kūʻai i nā tiketi ferry a me nā tiketi cableway ma nā wahi nani.

Eia hou, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa puke i ka ʻai a me ka noho ʻana ma nā wahi nani, a kūʻai aku i nā mea kūʻai aku lua e like me nā wahi moʻomeheu a me nā wahi noʻonoʻo e pili ana i nā wahi nani a me nā mea kūikawā kūloko.ʻAʻole hiki iā ia ke hoʻonui wale i ka loaʻa kālā o ka wahi nani, akā hāʻawi pū kekahi i nā mea mākaʻikaʻi e kūʻai.

Hiki i ka poʻe mākaʻikaʻi ke nānā i nā hoʻolaha, nā lawelawe lawelawe, nā alakaʻi alakaʻi e pili ana i nā wahi nani, a me nā hoʻolauna ʻana i nā wahi hiʻona ma o ka mīkini paʻi paʻi holoʻokoʻa, a hiki ke hoʻolohe i ka wehewehe leo o ka wahi hiʻona e hoʻomaopopo hou i ka wahi nani a hoʻomaikaʻi nui i ka ʻike mākaʻikaʻi.Eia kekahi, ua manaʻo ʻia e hiki i ka wahi hiʻona ke alakaʻi i nā mākaʻikaʻi e hoʻohana i nā mīkini pale paʻi.Ma waho aʻe o ka hoʻokomo ʻana i nā mīkini ma nā wahi me ka kahe nui o nā kaʻa, ʻōlelo ʻia hoʻi e hoʻopaʻa i nā leka hoʻopaʻa maka a me nā palapala palapala ma kahi a kokoke paha i ke kino e alakaʻi i nā mākaʻikaʻi e hoʻohana.

https://www.layson-lcd.com/touch-screen-kiosk/

Ka manawa hoʻouna: Nov-21-2022